• Pupil van de week: Jessica Timmermans

    Hallo,

    Ik ben Jessica Timmermans 8 jaar grote zus van Justina en oudste dochter van Jan en Teresa. Wij wonen in Steenbergen met zijn vieren en onze hond Bella. Ik zit op de Gummarusschool in groep 5b bij Meneer Wil Mulders. Het leukste op school vind ik rekenen en ben daar ook heel goed in. Ik ben dan wel de jongste van de klas , maar wel de beste. Ik vind eigenlijk alles wel leuk op school, maar als ik heel veel moet schrijven krijg ik last van mijn pols en dat vind ik niet zo leuk. Op de tv kijk ik graag Nickelodeon. Wat ik leuk vind om te doen als ik niet aan het voetballen ben op de Welberg? Uhm thuis voetballen. Mijn favoriete voetbalclub is Feijenoord en de beste voetballer is eigenlijk een voetbalster want dat is Famke uit mijn team. Waarom ? Omdat zij goed kan passen. Ik voetbal zelf bij Arjan en Patricia in de JO9-4 . Ik sta meestal spits en heb ook al 7 doelpunten gemaakt dit seizoen. Ik voetbal het liefst met mijn rechterbeen. Het liefst eet ik friet met mayo. Ik vind Broccoli niet lekker. Ik lust wel groenten hoor want tomaten vind ik wel lekker. Later wil ik voetbalster worden.  Met wie ik op de foto wil....... ik wil graag met Pim van Rooij op de foto. Want die zie ik altijd op de voetbal. De uitslag van SC Welberg 1 tegen Klundert 1 denk ik 3-1.  Ik kan jullie ondertussen vertellen dat ik niet de enige was die scoorde die middag de uitslag werd namelijk 14-2 .

    Jessica was voor dit seizoen de laatste pupil van de week. Voor volgend seizoen gaan er weer nieuwe namen in de bak. Alle pupillen van de week bedankt ! Ook de spelers die de tijd namen voor deze kinderen en natuurlijk ook de trainer, assistent trainer bedankt. Op naar volgend seizoen , maar geniet allemaal eerst van de vakantie.