• SC Welberg plaatjes sparen bij Albert Heijn!

  Beste leden/vrijwilligers,

  Albert Heijn Achterberg heeft ons bestuur benaderd voor een nieuwe plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje is gemaakt. In overleg met AH Achterberg is ervoor gekomen om binnen onze club alle teams mee te laten draaien, ook gaan we proberen alle vrijwilligers op de foto te krijgen!

  De doelstelling is om deze leuke actie te laten starten op zaterdag 21 oktober in de supermarkt! iedereen die in het boek komt te staan krijgt ook nog eens een gratis fotoboek van AH Achterberg. Voordat het zover is moet er echter nog een hele hoop geregeld worden!

  Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op Zaterdag 26 augustus (laatste zaterdag van de vakantie) een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Er zal spoedig een tijdschema online komen en worden gedeeld met iedereen. (alleen de foto's gemaakt door de fotograaf komen in het boek) zorg dat je in volledig tenue op de dag aanwezig bent (voetbalschoenen, sokken, broek en shirt!) voor de vrijwilligers en trainers en leiders hetzelfde, probeer in je cluboutfit te verschijnen!

  Er zal nog een inhaaldatum volgen om op de foto te gaan wanneer je de 26e echt niet kan.. echter staat deze nog niet vast en is dit maar een kans.. dus probeer er de 26e te zijn!!

  Er is geen verplichting om deel te nemen aan de actie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van plaatjes.

  Vragen/Opmerkingen bel of app even naar: Stephan Jonk . 06-34297802

  Ps. Heb je afgelopen seizoen een mooie foto gemaakt van de club, accommodatie of gewoon van een team of kind? mail hem naar stephanjonk@msn.com. en wie weet zie je hem als sfeerfoto terug in het boek!

  Groeten,

  Stephan Jonk.

  stephanjonk@msn.com

  06-34297802