• Pupillen van de Week 2017-2018 bekend

    Hier zijn ze dan, alle namen van de leden die in 2009 zijn geboren en kans maken om dit seizoen pupil van de week te worden bij een thuiswedstrijd van het 1e van SC Welberg. Jongens- en meisjesnamen, allemaal door elkaar om zo evenveel kans te maken. Spannend he of jouw naam uit het bakje gehaald wordt. 

    Nu vragen sommige ouders zich af of dit altijd zo ging. Nee, andere seizoenen mocht de pupil van de week zelf een naam eruit halen voor de keer erop. Dit is dit jaar veranderd. Waarom ? Omdat je nu ruim van te voren weet wanneer je aan de beurt bent. 

    Zoals de namen eruit gehaald worden wordt tevens ook de volgorde van de pupil van de week voor aanstaand seizoen. 

    Opa's, oma's en andere familie en vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk de trainers zijn dus ruim van te voren op de hoogte om te komen kijken 

    hoe jij die dag als 12e man/vrouw deel uit mag maken van het 1e elftal van de mannen. 

    Is jouw naam er nu uit gehaald? Dan krijg je van mij een week voor de thuiswedstrijd nog een mailtje met hoe laat je in de kantine aanwezig moet zijn. 

    Op de site ( https://www.scwelberg.nl/ ) komen alle wedstrijden op te staan dus kan je precies zien wanneer jij aan de beurt bent. En daar komt natuurlijk ook een leuk stukje op te staan hoe jij deze dag hebt beleefd. 

    Benieuwd welke namen er voor seizoen 2017/2018 zijn getrokken? Zie onderstaand filmpje!