• Nieuwsflits: augustus 2017

    Pluim voor schilders:

    Allereerst gaan we een pluim uitdelen aan de mannen van ons eerste senioren elftal. De spelers, hebben met hulp van bestuursleden, in de vakantieperiode de handen uit de mouwen gestoken en de witkwast ter hand genomen. Op ’t Zandbaantje zijn de spelersgang en de zes kleedruimtes door hun voorzien van weer mooie witte muren. We zijn er trots op dat onze accommodatie weer fris en schoon is voor aanvang van het voetbalseizoen 2017 – 2018.

    Chapeau mannen voor de inzet en bereidheid om vrijwillig dit werk te doen. 

     

    Kantine nieuws:

    Zoals al eerder bericht, zijn er, zijn er in de kantine bezetting kleine wijzigingen. Met ingang van het nieuwe seizoen, draaien Ivo en Jeannine geen actieve bardiensten meer. Jeanine gaat het beheer van de kantine op zich nemen. Margo en Cees blijven de bardiensten draaien en Mark en Ilona, nemen het weekeind van Ivo en Jeanine over. Ivo blijft betrokken als technische man bij de vereniging.

     

    Vrijwilligers gezocht;

    Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken bij een sportvereniging en deze zijn goud waard. Mensen komen en gaan, ook als vrijwilliger(s) daarom zeken we voor m.n. de kantine mensen die het leuk vinden om in het weekend of door de week, enkele uurtjes bardienst mee te komen draaien. Informatie of aanmelden bij Jeanine of Margo, of via website www.scwelberg.nl .

     

    Start trainingen seizoen 2017 – 2018:

    Maandag 28 augustus, gaan/zijn voor alle teams de trainingen weer van start (gegaan) op ‘t Zandbaantje. Alle teams kunnen weer trainen en laten we hopen dat dit nog lang zo blijft. Om veld 2 bespeelbaar te houden, is het verzoek om tijdens training en inschieten bij wedstrijden GEEN gebruik te maken van het doelgebied. Door hier samen op te letten en de doelgebieden te ontlasten, kunnen we de bespeelbaarheid mogelijk lang goed houden, waarmee de kans om de winterregeling in te moeten zetten minimaal kan worden. Wij rekenen op jullie inzet en medewerking.

     

    Bestuur SC Welberg.