• Hoi Welberg supporters,

   

  Ik ben Roy van Opdorp. Misschien ken je mij wel. Ik ben namelijk de grote broer van Lindsey en oudste zoon van Erwin en Tamara. Ik ben 8 jaar oud en woon op de Welberg. Wij hebben thuis en kat Panter en een hond vernoemd naar mijn favoriete speler Messi. Ik zit in groep 5 van de Pius X bij juf Michelle en juf Sabine. Het leukst op school vind ik rekenen, want dan hoef je niet altijd een boek en een schrift te gebruiken. Daarom vind ik taal dus niet zo leuk. Dat is altijd met boek en dan nog eens een schrift. Als ik niet aan het voetballen ben dan doe ik graag zwemmen of ik kijk xtreme voetbal op de tv.  De beste ploeg vind ik Feijenoord en Barcelona. Vooral toen Kuyt nog voetbalde. Zelf voetbal ik in de JO9-1 bij Goderd en Michel. Door de nieuwe speelvormen hebben we niet echt allemaal meer een positie, maar als ik dan moet kiezen dan kies ik toch voor middenvelder, want dan kan ik scoren en zorgen dat ze niet bij ons scoren door weer mee te verdedigen. De nieuwe speelvormen vind ik eigenlijk wel leuk. Je kunt nu veel vaker scoren door dat het veld kleiner is. Vorige week bijvoorbeeld wonnen we met 21-0 van Halsteren voor de beker. Helaas zijn we niet door.  Wat ik daaraan minder leuk vind is dat je nu vaker moet wisselen. Voetballen doe ik met mijn rechtse been. Wat ik lekker vind om te eten is croissant met leverpastei , minder lekker vind ik spinazie. Later als ik groot ben word ik brandweerman, maar als dat niet lukt dan profvoetballer. De club maakt me dan niet zo uit. Op de foto ga ik vandaag met Pim van Rooij, want die ken ik. Mijn voorspelling voor de wedstrijd vandaag is dat ze het niet makkelijk zullen krijgen , maar wel gaan winnen met 3-2. 

   

  Groetjes Roy 

   

  De wedstrijd eindigde in een overwinning van 4-1.

  Onze volgende pupil van de week is op Zondag 15 Oktober Aukje van Zundert