• Pupil van de week: Aukje van Zundert

  Ik ben Aukje van Zundert. Ik was pupil van de week afgelopen Zondag bij Welberg 1 tegen PCP. Ik heet dus Aukje en ik ben 8 jaar. Heb 1 broertje Luc. Wij wonen in Steenbergen samen met onze ouders Pedro en Inge. Ik zit in groep 4 van de Maria Regina school bij juffrouw Marloes en Marlon. Het leukste vak op school vind ik gym . Taal is het stomste omdat je dan heel veel moet schrijven en dan krijg ik last van mijn arm. Op tv kijk ik graag Studio Snugger , want daar kan je heel veel van leren. Als ik niet aan het voetballen ben dan speel ik graag met mijn vriendinnen buiten en dan het allerliefste in ons hele grote klimtoestel buiten in de tuin. De beste voetbalclub vind ik Feijenoord en daar voetbald ook de beste speler Vihena. Ik voetbal zelf bij de JO9-3M van Arjan, Raymond, Serge en Patricia. Ik sta dan in de spits en voetbal met mijn rechtse been het makkelijkste. Ik eet graag friet met ketchup en een kroket. Spruitjes vind ik heel vies. Later word ik juf , maar dan niet bij de kleintjes maar echt de grote jongens en meiden klassen. Met wie ik op de foto wilde moest ik even over nadenken. ik heb de foto\'s van de spitsen bekeken en de liefste uitgekozen. En ik vond dat Tom Mulders. 

  De uitslag voor vandaag tegen PCP denk ik 100-0 voor ons. Aukje had alvast de eerste gescoord. 

  Helaas verloor de Welberg deze middag met 2-3. 

   

  De volgende wedstrijd is Roel v/d Berg pupil van de week.

   

  Groetjes Aukje van Zundert