• Pupil van de week: Caithlin Braat

  Hallo allemaal,

  Ik ben Caithlin Braat, 9 jaar oud en ik had het geluk afgelopen zondag "Pupil Van De Week" te mogen zijn bij de wedstrijd: SC Welberg 1 - Rimboe 1.

  Ik ben speelster van de JO9-3M. Een gezellig meidenteam, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Mijn trainers zijn Serge de Gast, Raymond Nagelkerken, Arjan Suikerbuik en Patricia van Etten. Ik heb meerdere posities in het veld. Soms ben ik de keepster en soms speel ik in de verdediging. Ik ben rechtsbenig en vind voetballen erg leuk. Ik ben fan van Feyenoord en mijn grote voorbeeld qua voetballen is Lieke Martens.

  Mijn ouders heten John en Marleen. Ook heb ik nog een zusje: Danique, zij speelt bij de JO7-2. We wonen we in Steenbergen en hebben 2 katten en 2 konijnen.

  Ik zit in groep 5 op de Nieuwe Veste bij Meester Mark en juf Lian. Op school vind ik rekenen het minst leuk. Je moet dan heel veel zelfstandig doen. Tekenen vind ik op school het allerleukste, dat voelt als vrije tijd. Naast school en voetbal houd ik ervan om Enzo Knol te kijken en te knutselen. Vooral slijm te maken vind ik fantastisch. Elke vrijdag ga ik met mijn vriendin afspreken. Ik heb pas nog Nutella slijm gemaakt, daar zitten marshmallows in en nutella natuurlijk. Dat kon je dus ook echt

  opeten. Maar patat blijf ik het lekkerste vinden hoor! Ik houd verder echt niet van spruitjes of spaghetti. Daar maak je me niet blij mee.

  Later wil ik graag op een manege gaan werken en kinderen leren paardrijden. Ik zou het liefst ook een paard in de achtertuin willen of op paardrijden gaan. Dat kan helaas niet: de achtertuin is te klein en in de week houd ik weinig tijd over voor een extra hobby. Dat haal ik dus allemaal later in op de manege.

  Ik wilde graag met Stefan Evers op de foto, omdat ik hem ken van de keeperstraining.

  Ik voorspel dat het vandaag 3-1 wordt voor Welberg. Ik gun de tegenstander dat ene doelpunt wel.

  En na een perfecte eerste goal van Caithlin werd het een goed voorspelde (koude) wedstrijd op het Zandbaantje. De wedstrijd eindigde inderdaad in een 3-1 overwinning voor SCW! (Volgens Stefan had hij het tegendoelpunt doorgelaten vanwege de voorspelling van Caithlin)

  De volgende thuiswedstrijd op 2 april is Mart Jacobs "Pupil Van De Week".

  Groetjes, Caithlin Braat.