• Pupil van de week: Elize Korten

  Hoi,

  Ik ben Elize Korten, 11 jaar oud, en was zondag 28 oktober pupil van de week bij de SC Welberg Dames 1. Ze speelden om 12:00 uur tegen de Moerse Boys Dames 1. Ruim een uur voor de wedstrijd was ik ook van de partij, want ik mocht die dag aanwezig zijn bij de wedstrijdbespreking, meedoen met de warming-up en het eerste doelpunt scoren.

  Allemaal super leuk.

  Compleet in het SC Welberg wedstrijdtenue mocht ik ook nog op de foto met mijn favoriete speelster Iris Antonissen. Ik had voor haar gekozen, omdat zij in de spits staat. Zelf sta ik ook in de spits en kan altijd het beste doelpunten scoren met mijn rechtse been. Ik speel bij de MO13-1 en mijn trainers zijn Alfred en Wianda Leeuw.

  We hebben het altijd heel gezellig met al die meiden.

  Naast SC Welberg ben ik voor de club Feyenoord en de beste voetballers vind ik Lionel Messie en Lieke Martens. Ik kijk ook graag naar het Nederlandse elftal vrouwen.

  Om weer even terug te gaan naar de wedstrijd van 28 oktober, na het scoren van mijn doelpunt mocht ik in de dug-out gaan zitten om te supporteren. Naast mijzelf waren ook mijn vader Pascal en moeder Marjolein meegekomen om natuurlijk naar mij te kijken en te supporteren.

  Misschien is het trouwens nog wel leuk om iets meer over mijzelf te vertellen.

  Ik woon namelijk samen met mijn vader, moeder en grotere broer Milan in Steenbergen. Oh en we hebben nog een hele lieve hond en hij heet Roover.

  Sinds dit schooljaar ga ik naar het Ravelijn in Steenbergen. Wel spannend zo’n eerste jaar op de middelbare school, maar wel leuk. Als er iets is kan ik altijd terecht bij mijn mentor mevrouw Aarons. Het leukste vak op school vind ik wiskunde en Engels vind ik dan weer niet zo leuk. Na school spreek ik het liefste af met mijn vriendinnen. Met de meiden onder elkaar iets leuks gaan doen. Misschien wel een lekkere pizza eten met salami. Spruitjes en rode kool in ieder geval niet, want die vind ik vies.

  Als ik klaar ben op het Ravelijn ga ik verder leren voor juffrouw. Het liefste kom ik dan uiteindelijk voor de klas te staan op een basisschool.

  Oh, even weer op de wedstrijd letten natuurlijk en aanmoedigen. Nog even en dan hebben we daar het fluitsignaal en zit de eerste helft erop.

  Samen met de dames ging ik het veld af en in de kantine wachtte nog een mooi aandenken aan deze middag op mij. Ook mocht ik nog iets lekkers uitzoeken, dus ik had niet te klagen. Toen de tweede helft begon liep ik nog even naar Iris en de andere dames om hen te bedanken voor deze leuke middag!

  Ik had een 3-1 overwinning voorspeld en de wedstrijd eindige helaas in een verlies (4-6). Maar ook dat hoort erbij. Ik vond dat ze goed hun best hebben gedaan en de volgende wedstrijd gaan ze er vast weer tegenaan. Succes dames!

  Op 18 november hebben we bij de SC Welberg Dames 1 weer een pupil van de week en dat is dan Ilana van Eekelen.

   

  Doei! Groetjes, Elize.