• Pupil van de week: Loïs Bouwens

  Ik ben Loïs Bouwens, 11 jaar oud, en was zondag 2 december 2018 pupil van de week bij de SC Welberg VR 1. Ze speelden om 12:00 uur tegen Bavel VR 3. Ruim een uur voor de wedstrijd was ik ook van de partij, want ik mocht die dag aanwezig zijn bij de wedstrijdbespreking, meedoen met de warming-up en het eerste doelpunt scoren.

   

  Samen met mijn ouders Richard en Marjolein en mijn zus en broertje woon ik in Steenbergen. Ik heb twee schattige konijnen, Kyra & Puk, als huisdier.

  Nu zit ik in groep 8 op de Maria Regina school. Mijn laatste jaar dus op de bassisschool. Voor de klas staan juf Saloua en juf Tineke.

  Het leukste op school vind ik lekker buiten voetballen op het plein in de pauzes.

  Maar het leukste vak vind ik rekenen, taal vind ik minder leuk.

  Het is lekker om buiten te voetballen, maar we moeten tenslotte ook nog wat leren.

  Ik wil later namelijk verpleegster worden.

   

  Zelf voetbal ik bij de MO13-1 en mijn trainers zijn Alfred en Wianda Leeuw. Mijn positie op het veld is aanvaller en ik kan met beide benen goed voetballen.  Dat is wel makkelijk, want dan kan ik de bal namelijk langs alle kanten in het doel schoppen.

  Mijn favoriete voetbalclub is PSV, maar de beste voetballer vind ik Lionel Messi en Lieke Martens bij de dames. Ook mocht ik vandaag kiezen met welke favoriete speelster van de SC Welberg VR1 ik deze dag op de foto zou willen. Ik koos voor Iris Antonissen, omdat zij net als mij ook in de aanval staat. Helemaal super leuk dat ik met haar op de foto mocht.

  Naast voetballen doe ik ook graag turnen, dus ik ben altijd wel lekker sportief bezig. Als ik dan na al dat sporten lekker op de bank zit, kijk ik graag naar Goeden Tijden Slechte Tijden. Stel dat ik dan nog zou moeten eten en ik zou mogen kiezen, dan kies ik voor frietjes en een viandel. Spinazie in ieder geval niet, want dat vind ik niet lekker.

   

  Graag neem ik jullie nog even mee terug naar de wedstrijd van zondag 2 december.

  Ik had goede hoop dat de SC Welberg VR1 deze wedstrijd gingen winnen. Ik voorspelde dan ook een 2-1 overwinning.

  Om de dames te supporteren nam ik plaats in de dug out. Uiteindelijk heeft dat denk ik wel geluk gebracht, want aan het eind van de tweede helft kon uiteindelijk deze spannende wedstrijd afgesloten worden met een eindstand van 2-1 voor de SC Welberg VR1. Als aandenken aan deze mooie zondagmiddag kreeg ik nog een oorkonde en een flitsende bal met alle namen van de speelsters erop.

  Ik wil alle speelsters bedanken dat ik deze zondagmiddag bij hun wedstrijd aanwezig mocht zijn.

   

  Doei! Groetjes Loïs.