• Pupil van de week: Amber Meijer

  Hallo allemaal,

   

  Op zondag 17 maart 2019 voetbalde SC Welberg 1 tegen Neerlandia’31 1.

  Het beloofde weer een spannende wedstrijd te worden. Ik, Amber Meijer, had deze middag de eer om als Pupil van de week bij deze wedstrijd van de heren aanwezig te zijn en mee te luisteren naar de wedstrijdbespreking en om samen met de heren de warming up te doen. Ook mocht ik met de SC Welberg heren het veld op lopen en als eerste een doelpunt scoren in het doel van de tegenstander. Dat lukte me uiteraard! De keeper van de tegenstander probeerde de bal nog tegen te houden, maar ik was slimmer, hi, hi.

   

  Nu zal ik me eerst zelf eens even voorstellen. Ik ben Amber Meijer, 8 jaar oud en woon in Steenbergen. Mijn moeder heet Ilona en mijn vader Michael-John en ik heb ook nog een grotere broer Tycho.

  Thuis speel ik graag met mijn kat Nomi, maar verder kijk ik ook graag naar Nickelodeon. Ik kijk dus wel televisie, maar ben zeker ook sportief. Ik voetbal namelijk zelf ook bij SC Welberg in het team van de JO91-M met allemaal meiden. Mijn trainers zijn Raymon, Serge en Joey. Mijn positie op het veld is de verdediging. Ik zal de ballen wel mee tegenhouden. Het beste kan ik voetballen met mijn rechtse been. Mijn voorbeeld is toch wel Lieke Martens. Zij is natuurlijk wel heel goed. Als favoriete club kies ik voor Feyenoord.

  Naast voetballen doe ik ook turnen. Ik zit bij de selectie en dan mag ik ook altijd een heel mooi turnpakje aan. Dus aan beweging geen gebrek bij mij.

  Op school is gym ook mijn favoriete vak en dan doe ik graag bank voetbal. Spelling vind ik minder leuk op school. Ik zit op de Maria Regina in groep 5 bij juf Suzan en juf Melissa. Zelf wil ik later ook graag juffrouw worden.

   

  Zo kan ik nog wel even door blijven kletsen over mijzelf, maar we gaan nu maar weer even terug naar de wedstrijd tegen Neerlandia’31 1.

  Voor de wedstrijd mocht ik de uitslag van de wedstrijd voorspellen.

  Ik voorspelde 4-2 voor SC Welberg en het werd uiteindelijk 3-3. Spannend dus.

  Wat ik heel speciaal vond is dat ik samen met de reserve spelers in de dug out mocht zitten om naar de wedstrijd te kijken en in de rust mocht ik de lootjes trekken voor de loterij. Ik mocht boven op de bar gaan zitten, zodat iedereen mij goed kon zien en horen en uiteindelijk waren er weer twee gelukkige prijswinnaars.

  Zelf was ik eigenlijk ook een gelukkige winnaar, want zelf kreeg ik een mooie SC Welberg bal met alle handtekeningen erop van de spelers en coach. Ook heb ik als aandenken een mooie foto met mijn favoriete speler, de keeper Stefan Evers.

  Het was voor mij een leuke middag waar ik op terug kan kijken.

  De spelers van SC Welberg wil ik dan ook bedanken en veel succes wensen met de volgende wedstrijd. Bij de volgende thuiswedstrijd op 7 april van de SC Welberg heren is Jayden Vrolijk pupil van de week.

   

  Doei! Groetjes, Amber