• Beachsoccertoernooi - Jaarmarkt Steenbergen - 6, 7 en 8 september

  Het Beachsoccertoernooi dat jaarlijks op de Jaarmarkt Steenbergen wordt georganiseerd, zoekt vanaf 2019 de samenwerking met voetbalverenigingen SC Welberg en V.V. “Steenbergen”.

  De inschrijving is inmiddels geopend, dit kan via het mailadres beachsoccer@ziggo.nl. en wij als SC Welberg hopen van harte dat jullie in grote getalen mee zullen doen aan dit toernooi, wat een mooie start is van het nieuwe voetbalseizoen!

  Een team bestaat uit 5 spelers in het veld en wisselspelers. In de praktijk zien we dat teams vaak uit 6, 7 of 8 personen bestaan. Tijdens inschrijving vragen wij om een teamnaam, de namen en geboortedata van de spelers, dit laatste natuurlijk om een zo eerlijk mogelijke indeling te maken. Inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 10,00 per team (te voldoen op de eerste toernooi dag). Voor dit inschrijfgeld verzorgen wij als organisatie voor de deelnemers gratis pakjes drinken, wat chips, een appel en nog meer lekkers.

  Daarnaast verzorgen we tijdens de prijsuitreiking ook nog een gratis loterij met fantastische prijzen. De speeltijden zijn:

  Vrijdag 17:00 – 21:00

  Zaterdag 12:00 – 21:00

  Zondag 11:00 – 17:00

  De teams uit de categorieën kabouters, F-categorie en E-categorie spelen op zaterdag en zondag. Wij houden altijd rekening met speelverplichtingen van de deelnemers bij hun eigen club. Indien nodig verplaatsen we wedstrijden naar een ander tijdstip zodat iedereen zowel op de clubs als op het zand zijn wedstrijden kan spelen!

  Mocht je vragen hebben over het toernooi kan je terecht bij Stephan Jonk, 06-34297802.