• Pupil van de week: Maas Koenraadt

    Spannend je naam op het lijstje dat jij pupil van de week mag zijn. Maar voor Maas duurde dit wel erg lang. Dus toen gevraagd werd wie er kon ruilen was Maas er als eerste bij. En een slimme zet was dit, want we hadden een lekker zonnetje erbij deze middag. Maar laten we het verhaal van Maas maar eens lezen.

    Hoi iedereen .

    Ik ben Maas Koenraadt en Zondag 13 Oktober was ik pupil van de week bij de wedstrijd van Sc Welberg 1 - Graauw 1. Ik ben de jongste zoon van Leon en Maaike en het jongere broertje van Juup. Ik ben 8 jaar jong en we wonen in de Seringelaan in Steenbergen. Bij ons in huis wonen ook nog 2 katten Jot en Smoes. Van Maandag tot Vrijdag zit ik op de Gummarusschool in groep 5B in de klas bij Meneer Jan en op Dinsdag bij Meneer Jack. Het leukste op school vind ik rekenen. Dat komt ook omdat ik het makkelijk vind. Met begrijpend lezen en spelling heb ik iets meer moeite daarom vind ik het ook niet zo leuk. Op t.v kijk ik graag spongebob, maar ik kaart ook erg graag met mijn vader. We doen dan het spelletje pesten. Wel met onze eigen regels hoor. Meestal wint mijn vader maar ook ik win regelmatig een potje. De beste voetbalclub vind ik Feijenoord. Ik was eerst voor Ajax ( net als mijn vader) , maar ik vond ajax toch niet zo bij mij passen. De beste voetballer komt wel van Ajax vandaan , maar nu hij bij Barcelona zit vind ik hem nog steeds de beste , Frenkie de Jong. Op Zaterdag ben ik altijd op het voetbalveld te vinden in de J09-1 in het team van Jeroen, Sugan en Niek. Mijn positie  is keeper of aanvaller. Het leukste vind ik zelf het keepen. Voetballen doe ik met rechts. Het lekkerste om te eten vind ik knakworstjes. Maar van spruitjes moet ik echt bijna spugen. Wat ik later wil worden als ik groot ben uhm advocaat. Mijn opa en vader denken dat ik een hele goede zal zijn, omdat ik goed kan praten. Maar als dat niet lukt dan wil ik bij de gemeente werken net als mijn vader. Op de foto wil ik graag met de keeper Pim van Rooij. We hebben even goed gekeken op welke plaats Graauw stond en met advies van Frans besloten we dat het 5-2 ging worden.

    Helaas waren Frans en Maas iets te positief , maar nadat Maas zelf scoorde zag hij de mannen van sc Welberg ook nog twee keer scoren en eindigde de wedstrijd in 2-1.

    Groetjes Maas Koenraadt