• Pupil van de week: Brent Visser

    Hallo ,

    Ik ben Brent Visser en Zondag 27 Oktober was ik pupil van de week bij Welberg 1 - Cornboys 1 . Ik ben de middelste zoon van Alice en Wietse . Mijn grote zus heet Fieke en mijn broertje heet Merijn. Wij wonen met zijn vijven en onze 2 konijnen genaamd Ko en Nijn op het Elzeplein in Steenbergen. Ko & Nijn zijn broer en zus. Helaas is Ko nu ziek . Ik zit in groep 5B van de Gummarusschool bij Meneer Jan en op Dinsdag bij Meneer Jack in de klas. Op school vind ik gym en rekenen heel leuk. Rekenen kan ik heel goed. Dat heb ik niet van mijn moeder want die was daar niet zo goed in. Ik vind eigenlijk niks niet zo leuk op school. Ik ga graag naar school . Als ik niet op school zit dan bouw ik graag hutten. Op de tv kijk ik graag het jeugdjournaal of boss baby. Ik voetbal in de jo9-1 bij Sugan , Jeroen en Niek. Daar sta ik op het middenveld of de verdediging. Zelf maak ik ook doelpunten met mijn linkse been. Mijn grote voorbeelden zijn er wel heel veel zoals Ronaldo , van Dijk en Messi. De beste club op de wereld vind ik Ajax. Later hoop ik daar ook zelf te gaan voetballen , maar als ik bij Feijenoord moet beginnen is dat ook wel goed. Mijn moeder Alice maakt de lekkerste lasagne. Dan eet ik heel mijn bordje leeg. Gelukkig hoef ik geen rode kool te eten, want dat vind ik echt vies. Toen ik baby was wilde ik dit ook al niet eten. Met wie ik op de foto wilde hoefde ik niet lang na te denken met Martijn Gladdines. Wij zaten namelijk op voetbalkamp in hetzelfde team. Martijn heeft ook nog les gekregen van mijn vader Wietse. Dus dat maakt het allemaal wel een beetje bijzonder.

    Als uitslag voorspelde ik 4-0 . Nadat ik het voorbeeld heb gegeven en ik dus mijn doelpunt scoorde deed sc Welberg dit ook maar liefst vijf keer. De cornboys hadden ook afgekeken, want de wedstrijd eindigde in 5-1 .

    Het was een gezellige middag. Bedankt

    Groetjes Brent Visser