• Pupil van de week: Xem Aanraad

  Hoi, ik ben Xem Aanraad,

  Zondag 24 november 2019 was ik de Pupil van de week bij de wedstrijd

  SC Welberg heren 1 tegen Vogelwaarde 1. Ik vond het wel een beetje spannend, maar ik had er vooral heel veel zin in.

  Hieronder stel ik mij even voor en doe ik uiteraard verslag van deze leuke middag.

  Ik ben dus Xem Aanraad, 8 jaar oud, en woon samen met mijn ouders Niek en Elke en mijn broertje in Steenbergen. Ik ga graag naar school en dat is de Gummarusschool in Steenbergen. Ik zit in groep 5B bij meester Jan en meester Jacques. Het leukste op school vind ik buiten spelen en vrij werken. Altijd leuk om buiten de spelen op het schoolplein met klasgenootjes. Engels en verkeer vind ik dan weer minder leuk. Ik doe wel heel erg mijn best op school om later soldaat te kunnen worden. Dat lijkt me namelijk heel leuk.

  Mijn hobby’s zijn o.a. voetballen natuurlijk, maar zwemmen vind ik ook heel leuk. Maar ik vind het niet alleen leuk om zelf te voetballen, ik kijk ook graag naar voetballen op t.v. Mijn favoriete club is Feyenoord en de beste voetballer is toch wel Lionel Messi.

  Zelf voetbal ik bij de JO9-1M en mijn trainers zijn Jeroen, Sugan en mijn vader Niek. Ik sta in de verdediging, maar een doelpunt scoren is natuurlijk ook altijd leuk. Ik mocht dan ook deze middag het eerste doelpunt scoren.  Na de toss mocht ik met de bal richting het doel van de tegenstander en ik scoorde! Ik raakte de bal goed met mijn rechtse been en bam recht het doel in. Daarna vlug naar de dug out, zodat de wedstrijd echt kon beginnen.

  Om goed te kunnen voetballen eet ik graag frietjes, spinazie, boontjes en penne.

  Ik lust dus eigenlijk best veel, behalve spruitjes. Die vind ik niet lekker.

  Ik zat prima in de dug out en was aandachtig naar de wedstrijd aan het  kijken. Voor de wedstrijd deed ik een voorspelling van 3 – 1 voor SC Welberg. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-2. Ik ben trouwens heel de wedstrijd gebleven voor de support. Ik had het prima naar mijn zin.

  Als aandenken aan deze middag kreeg ik een mooie Pupil van de week bal met de handtekeningen van alle spelers van SC Welberg 1 erop. Maar dat was nog niet alles, zoals jullie kunnen zien heb ik ook nog een mooie foto. Ik mocht met mijn favoriete speler van de heren 1 op de foto en dat is Troy Mol.

  Troy en alle andere spelers natuurlijk super bedankt voor deze leuke middag!

  Groetjes, Xem.