• Stand "onderlinge senioren competitie" en winnaar "Blinde Poule" week 5 – 2020

    SC Welberg Blinde Poule

    Dit weekend moest Zondag 1 aantreden thuis tegen HSC’28. De overwinning (6-4) zorgt ervoor dat Moreno van Minderhout de blinde poule wint! Gefeliciteerd!!

    SC Welberg Onderlinge Senioren Competitie

    Er is in weer en wind weer gespeeld op de velden! De uitslagen hebben voor een flinke verschuiving gezorgd in de onderlinge competitie. Zaterdag 3 verspilt met hun 2-2- gelijkspel de eerste plek in de 2e periode.. Zaterdag 2 doet goede zaken met een 5-0 overwinning op SPS en Vrouwen 1 weten ook 3 punten mee naar huis te nemen wat ze op een 2 plaats zet in de 2e periode. Zondag 1 is voor de 2e periode al uitgespeeld omdat ze met de wedstrijd van dit weekend op de 14 wedstrijden zitten.