• Steun SC Welberg, ga voor glasvezel via Telecombinatie Steenbergen / GS-Telecom!

     Aanleiding:

    De afgelopen weken is duidelijk geworden dat een snelle en stabiele internetverbinding enorm belangrijk is, nu én in de toekomst. Met volle brandbreedte videobellen met familie, digitaal onderwijs volgen, thuiswerken, maar natuurlijk ook lekker Netflixen. Het liefst doen we alles tegelijk met z’n allen én met verschillende apparaten.

    Binnenkort kan dit alles zonder haperingen, want DELTA Fiber Netwerk heeft het voornemen om een glasvezelnetwerk aan te leggen! Daarmee sluiten Steenbergen en Welberg ook aan op het stabiele en moderne glasvezelnetwerk van nu én de toekomst. De aanleg wordt gestart als minimaal 25% van de mogelijke aansluitingen zich daadwerkelijk inschrijft voor een glasvezelaansluiting.

    De lokale partner van Delta Fiber Netwerk, Telecombinatie Steenbergen / GS-Telecom uit Steenbergen, heeft onze hulp ingeschakeld om samen van deze campagne een succes te maken.

    Wat wordt er gevraagd?

    • U wordt gevraagd een keuze te maken uit één van de providers die het beste aansluit bij uw wensen. Dit zijn: Caiway en DELTA. U sluit een jaarcontract af.
    • Bij voldoende aanmeldingen legt Delta Fiber Netwerk het hoofdnetwerk in Steenbergen Welberg aan. Bij huishoudens die zich aangemeld hebben, wordt de aansluiting natuurlijk in huis geplaatst; huishoudens die zich niet hebben aangemeld, zullen (als ze toch voor glas willen kiezen) aan na-aansluitkosten van € 995,00 moeten voldoen om in een later stadium alsnog glasvezel in huis te krijgen.
    • Wanneer het benodigde aantal inschrijvingen is behaald, kan het glasvezelnetwerk gerealiseerd worden. Mocht dit percentage niet behaald worden, wordt uw abonnement kosteloos voor u geannuleerd.

     

    Waarom is dit een interessante actie voor u?

    • Als u nu mee gaat met de inschrijvingen betaalt u geen aansluitkosten van € 995,00.
    • Als u zich later toch bedenkt, worden deze kosten wél in rekening gebracht.
    • Met aansluiten nu verzekert u uw woning van een eigen vaste, snelle en stabiele glasvezelverbinding. Dit is een fysieke kabel die vanuit de straat/trottoirs wordt aangelegd tot in uw huis. Hiermee is uw woning klaar voor de toekomst!
    •  Bij verkoop van uw huis kan een glasvezelaansluiting een meerwaarde zijn voor uw woning.
    • U krijgt zeer snel en stabiel internet (veel beter in vergelijking met uw huidige provider).
    • DELTA Fiber Netwerk biedt verschillende providers aan. Op deze manier kunt u kiezen wie er het beste bij uw wensen past. DELTA biedt bijvoorbeeld installatie tot de nok. Ook kunt u elke maand kiezen wat u aan en uit zet in uw abonnement.
    • Glasvezel is voordelig! Bij Caiway betaalt u voor het Internet & TV Voordelig-pakket de eerste 6 maanden slechts € 35 per maand. Daarna zijn de kosten vanaf slechts € 49,50 per maand. U hoeft dus helemaal niet duurder uit te zijn met een glasvezelabonnement!
    • Ook Alleen Internet is mogelijk voor € 41,95 per maand (en de eerste zes maanden zelfs maar € 29,95 per maand). Het eerste jaar betaalt u dan dus slechts € 431,40 voor uw glasvezelaansluiting!
    • De actie voor gratis aansluiting geldt ook voor zakelijke aansluitingen.

     

    Waarom inschrijven via ons i.s.m. Telecombinatie Steenbergen?

    De inschrijving voor deze glasvezel actie is goed voor u, maar ook voor ons als sportclub!

    • Voor iedere aansluiting via onze vereniging krijgen wij (bij behalen van de 25% natuurlijk) € 10. Als we in totaal als club zijnde bijvoorbeeld 300 nieuwe inschrijvingen doen, levert ons dat € 3000 voor onze club op; geld dat we hard kunnen gebruiken. Het kost u verder niks extra’s en u helpt dus uw club! Let op: dit geldt dus alléén voor aanmeldingen die gedaan zijn bij Telecombinatie Steenbergen!

    Deze sponsoring wordt aangeboden door de lokale samenwerkingspartner Telecombinatie Steenbergen. Tijdens de twee inschrijfavonden die gehouden worden bij SC Welberg (sportpark ’t Zandbaantje) op:

    • Woensdag 1 juli 2020 tussen 18.30 en 21.00 uur
    • Vrijdag 3 juli 2020 tussen 18.30 en 21.00 uur

    zal Telecombinatie Steenbergen aanwezig zijn en op afspraak al uw persoonlijke vragen beantwoorden. Ook leveren zij persoonlijk advies. Vergeet niet uw club te vermelden als u zich inschrijft.

     

    Helpt u mee?

    Schrijf u daarom snel in via Telecombinatie Steenbergen, gevestigd aan de Grote Kerkstraat 1 4651BA Steenbergen en word gratis aangesloten op het glasvezelnetwerk. Zo kunt u genieten van uw op maat gemaakte glasvezelabonnement. Tip: vraag uw buurman of buurvrouw om zich ook in te schrijven via onze link.

    Alleen sámen kunnen we een glasvezelnetwerk mogelijk maken in Steenbergen en Welberg in het bijzonder. Helpt u mee uw buurtgenoten te overtuigen?

    Alvast hartelijk dank!