• Gino Seesing stopt als voorzitter bij SC Welberg

  Gino Seesing legt aan het einde van het seizoen 2019/2020 (30 juni 2020) zijn functie als voorzitter neer bij SC Welberg. Nadat in 2016 Jan Both besloot het voorzitterschap neer te leggen pakte Gino Seesing het stokje als Interim-voorzitter op.

  Gedurende de jaren daarna rolde Gino Seesing van interim-voorzitter naar daadwerkelijk voorzitter van SC Welberg. Dit heeft hij in alle jaren met veel plezier en inzet gedaan! Hij kijkt daarom ook tevreden terug op zijn periode als voorzitter. Het bestuur vind het jammer maar ook begrijpelijk dat na ruim 4 jaar voorzitterschap hij het stokje wil overdragen. Gino Seesing blijft wel actief als bestuurslid binnen het Algemeen Bestuur.

  Wie zijn opvolger als voorzitter wordt is op dit moment nog niet bekend.

  Om alle zaken verder goed te laten verlopen gedurende de aankomende periode nemen Gidion Tunders (secretaris) en Emil Veldboer (penningmeester) gezamenlijk de taken als Interim-voorzitter waar.

  Ondertussen start ook de zoektocht naar een nieuwe definitieve voorzitter. Eventuele geïnteresseerde kunnen zich melden via info@scwelberg.nl of direct bij Gidion Tunders en/of Emil Veldboer.

  Namens het bestuur

  SC Welberg