• Gezocht helpers-sters, als beladers bij ophalen oud-papier op Welberg en de Heen.

  Gezien de hoeveelheid oud papier welke er iedere maand steeds opgehaald wordt op de Welberg en in de Heen, past dit niet meer in een vrachtwagen en moet er tussen door de vrachtwagen gelost gaan worden. Tijdrovend en laat klaar.

  Vanaf volgende maand gaat Saver op de eerste maandag van de maand de route met twee wagens rijden. De bedoeling is dat een wagen op de Welberg start en de andere gaat naar de Heen en komt na daar geladen te hebben terug om te helpen op de Welberg. Hetgeen betekend dat er twee extra beladers nodig zijn om achter de wagen de bakken aan te pikken en weer weg te zetten. Daar zoeken we uitbreiding voor, om de pool van beladers uit te breiden. Durf jij die uitdaging aan….

  Wat moet je doen, de papierbak achter de wagen zetten, deze in de beugel hangen en de bak na lediging in de wagen terug op zijn plaats aan de stoeprand zetten. Ben jij sportief en wil je 2 x per jaar (bij voldoende beladers in de pool) je inzetten voor de vereniging door ± 2 uur mee te lopen/rijden achter op de wagen, dan zoeken we jou.

  Een instructie bijeenkomst bij Saver is verplicht i.v.m. de veiligheid. De opbrengst van het oud papier komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling.

  Aanmelden kan via info@scwelberg.nl  met naam en telefoon nummer, waarna wij je benaderen om een afspraak te maken voor de instructie bijeenkomst.

  Bestuur SC Welberg