• UPDATE: corona maatregelen SC Welberg

    Aan:                     Trainers, leiders, vrijwilligers, ouders, toeschouwers en sponsoren

    Datum:                24 augustus 2020

    Betreft:                Update maatregelen COVID-19 (coronavirus)

    De meeste teams zijn alweer volop actief op Sportpark ’t Zandbaantje! Wij zijn blij dat we iedereen weer zien op en rondom de velden. Dat alles allemaal wat anders is, dat is ondertussen bekend. In alle vorige communicatie is aangeven dat wij als Algemeen Bestuur alle maatregelen periodiek evalueren om te kijken wat goed gaat, maar ook kijken naar de dingen die beter kunnen.

    Wij zien dat iedereen echt wel zijn of haar best doet, maar hier en daar sluipen de oude gewoontes er soms toch weer in. Hierdoor ontstaan er soms situaties waarbij vrijwilligers jullie aanspreken op de regels en hierop wordt doorgaans goed gereageerd, complimenten daarvoor!

    We willen nogmaals benadrukken dat ook wij als Algemeen Bestuur, en alle vrijwilligers die rondlopen, de regels zo af en toe ook ontzettend beu zijn. Maar wij moeten ons allen aan deze regels houden, het is geen keuze of we dit wel of niet moeten doen. Het wordt ons simpelweg opgelegd en doen we het niet, dan kan het de verenigingen uiteindelijk veel geld gaan kosten en moeten de hekken misschien weer dicht. Daar zit niemand op te wachten! We doen dit dus allemaal om ervoor te zorgen dat we, zo lang als mogelijk is, kunnen blijven voetballen en kunnen genieten van een drankje en een hapje.

    Klim dus niet over de hekken van het terras, maar loop via de ingang/uitgang van de kantine. Ga lekker zitten op een kruk of stoel op 1.5 meter afstand van een ander, blijf niet staan in de kantine of het terras. En rond het veld en in de dug-out, hou je die 1.5 meter afstand! Simpelweg, probeer dus allemaal je steentje bij te dragen want we horen het ontzettend veel, maar het is een feit: Samen zullen we dit moeten doen.

    Ondanks dat er dus absoluut dingen goed gaan en ieder zijn best doet zijn er ook punten die beter kunnen. Op basis van die punten en ervaringen tot nu toe worden er 2 extra maatregelen genomen. Deze maatregelen gaan in op 24 augustus 2020 en alle protocollen zullen op die datum gewijzigd worden.

    1. De kantine gaat op alle dagen 1,5 uur na de laatste activiteit dicht. Op trainingsavonden betekent dat de kantine dus om 22:45 uiterlijk dicht gaat en op wedstrijddagen sluit de kantine 1.5 uur na de laatste wedstrijd. De definitieve tijden worden wekelijks in de kantine aangegeven.
    2. De kleedkamers worden gesloten van maandag tot en met donderdag. Daarom is het van belang dat iedereen omgekleed naar de vereniging komt en thuis gaat douchen. De toiletten blijven wel beschikbaar voor gebruik!

    Ook de komende tijd zullen we blijven kijken wat goed gaat, en wat beter kan. Waar nodig zullen we dus eventueel extra maatregelen (helaas) moeten nemen. Wij danken jullie alvast voor alle medewerking en begrip.

     

    Algemeen Bestuur SC Welberg