• Activiteiten en corona, het gaat helaas niet samen!

  Nu het seizoen dan eindelijk loopt en iedereen zijn “ding” weer doet willen wij namens het Algemeen Bestuur kenbaar maken dat een aantal activiteiten geen doorgang kunnen vinden vanwege de huidige coronamaatregelen.

  Pupil van de week seizoen 2020/2021

  Vanaf de eerste competitiewedstrijden zijn we ondertussen de pupil van de week gewend bij het eerste mannen en vrouwen elftal. Na overleg binnen het jeugdbestuur is er gekozen om dit seizoen hier niet mee te starten. Doordat er bij verschillende leeftijden verschillende maatregelen horen kan de beleving niet hetzelfde zijn als voor corona. Zodra de mogelijkheid er weer is zal er alsnog gestart worden met de pupil van de week.

  75 jarig jubileum

  Het 75 jarig jubileum wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld en dus niet afgesteld! Een activiteit organiseren in deze omvang is in de huidige situatie simpelweg niet mogelijk. Als Algemeen Bestuur willen we hier pas weer naar gaan kijken als de maatregelen dit voldoende toelaten.

  Mossel/saté avond 2020

  Ook de mossel/saté avond zoals we die gewend zijn in november kan geen doorgang vinden en zal daarom op zijn vroegst pas weer plaatsvinden in het seizoen 2021/2022.

  Grote Clubactie

  De Activiteiten Commissie, die elk seizoen de Grote Clubactie voorbereid, heeft het Algemeen Bestuur op de hoogte gebracht dat ze de Grote Clubactie voor dit seizoen liever overslaan. Leden laten langsgaan bij familie, opa’s en oma’s en buren etc. vinden we niet passend in de huidige tijd.

  In de komende periode zullen we blijven kijken naar de mogelijkheden om activiteiten wel door te laten gaan. Daarover zal iedereen tijdig worden ingelicht.

    

  Namens het Algemeen Bestuur