• Positieve test COVID-19 bij Vrouwen 1

    Op vrijdagochtend 25-9-2020 is het Algemeen Bestuur van SC Welberg op de hoogte gebracht dat een speelster van Vrouwen 1 positief is getest op het COVID-19 virus. Deze speelster is afgelopen week tijdens de training op dinsdag voor het laatst aanwezig geweest op de  vereniging. Op basis van haar overige nauwe contact(en) en het feit dat wij als vereniging de risico’s tot het minimum willen beperken voor de overige teams, supporters, vrijwilligers, de vereniging en de maatschappij is er het volgende besloten:

    Vrouwen 1 is als geheel team helaas de komende 10 dagen (t/m 4 oktober 2020) even niet welkom op Sportpark ’t Zandbaantje.

    Als Algemeen Bestuur hebben wij op dit moment geen redenen om aan te nemen dat er meerdere besmettingen zijn binnen de vereniging en hopen natuurlijk ook dat dit ook zo blijft. De betrokkenen wensen we in ieder geval beterschap en we hopen natuurlijk snel iedereen weer te zien in volle gezondheid bij SC Welberg!

    Daarbij willen we iedereen oproepen om zich te blijven houden aan alle maatregelen! Is dat altijd even leuk? Nee! Maar cruciaal om zo lang mogelijk met iedereen te kunnen blijven sporten!

    Mochten er vragen zijn kunnen die altijd gesteld worden via info@scwelberg.nl. Voor urgente zaken kan er gebeld worden naar het nummer 06-10451744 (Gidion Tunders)

     

    Namens het Algemeen Bestuur

    SC Welberg