• Pupil van de week: Tycho Hansler

  Hallo allemaal,

  Ik ben Tycho Hansler, 10 jaar oud en ik had het geluk afgelopen zaterdag “Pupil van de week” te mogen zijn bij de wedstrijd: SCW Welberg 1 – MOC'17 1. Na een hele lange tijd mocht er eindelijk weer iemand pupil van de week zijn. Eigenlijk was ik al 2 seizoenen geleden aan de beurt, maar door de maatregelen was dit helaas niet mogelijk.

  Ik speel zelf in de JO11-1. Mijn trainers zijn Sugan, Jeroen en Niek. In mijn team speel ik eigenlijk op bijna alle posities. Pas heb ik nog een mooi doelpunt gescoord voor het team. Ik heb een voorkeur om te schieten met rechts, maar ik zou ook wel heel goed in links willen worden. Zowel met mijn benen als mijn armen.

  Mijn ouders heten Edward en Chantelle, je hebt mijn vader vast ook al wel eens gezien op de club. Ook heb ik nog een oudere broer: Duncan. We wonen we in Steenbergen, samen met onze kat en kitten. Onze kitten is nog maar 5 maanden oud.

  Ik zit in groep 6 op de Gummarusschool. Daar krijg ik les van juf Yvonne en juf Lenneke. Ik vind het fijn om te werken op school. Ik haal graag goede cijfers, vooral voor rekenen. Op het schoolplein vind ik het soms wel vervelend dat sommigen met elkaar willen gaan vechten. Ze halen mij er dan soms ook wel eens bij, maar daar doe ik niet aan mee.

  Ik ben fan van het Nederlands elftal. Het zou heel erg leuk zijn om ooit deel uit te maken van de Oranje selectie. Daar wil ik later mijn baan wel van maken.  Als profvoetballer moet ik natuurlijk op mijn eten letten. Ik lust heel erg graag banaan. Spruitjes horen er ben ik bang ook bij, maar die vind ik dus echt niet lekker! Ik hou van voetbal en kijk daarom ook graag naar Ajax, Feyenoord en ADO Den Haag.

  Ik ga het allerliefste buiten spelen en voetballen in mijn vrije tijd. Ook maak ik muziek met mijn bariton. Ik zit in het schoolorkest en bij Volharding. Als ik televisie ga kijken, dan kies ik het liefst voor Disney +, Netflix of voor “YouTube” filmpjes.

  Ik sta op de foto met Joey Nagelkerken. Ik had eigenlijk gehoopt op een 6-1 winst voor SC Welberg. Helaas bleek na de wedstrijd dat Welberg heel wat tegendoelpunten moest incasseren. Het werd uiteindelijk 0-13.

  De volgende thuiswedstrijd is Maxim van Veen de pupil van de week.

  Groetjes, Tycho Hansler