• Pupil van de week: Maxim van Veen

  Mijn naam is Maxim van Veen en ik ben 11 jaar oud. Ik speel bij de JO -11, het team van Niek, Jeroen en Sugan. Ik heb 2 oudere broers, Timon en Niels,  die ook allebei bij de Welberg spelen. Mijn vader heet Maarten en mijn moeder Martine. Wij wonen op de Welbergsedijk op de Welberg. We hebben geen huisdieren. Ik heb niet echt 1 lievelingsgerecht, maar ik hou wel erg van pannenkoeken en friet. Wat ik echt niet lekker vind is geitenkaas en pijnboompitjes.

  Ik kijk niet veel TV, als ik TV kijk is het iets wat mijn vader bijvoorbeeld aan het kijken is. Zelf kijk ik liever filmpjes van YouTube, bijvoorbeeld  voetbalfilmpjes of youtubers die naar een trampolinepark gaan. Trampoline springen vind ik heel leuk. We hebben thuis ook een grote trampoline in de tuin, die heb ik samen met mijn broers gekocht.

   Ik zit in groep 7 van de Pius X, in de klas van meneer Angelo.  Het leukste op school vind ik het buitenspelen. Spelling vind ik ook wel leuk om te doen. Maar de rest van taal vind ik helemaal niet leuk.

  Ik ben fan van Feijenoord, maar ik vind Paris Saint Germaine ook heel goed. Mijn favoriete voetballer is Christiano Ronaldo. Ik zou ook wel graag zo goed willen worden, want ik wil misschien wel profvoetballer worden.  Ik speel zelf alleen niet echt in de aanval maar in de verdediging. Ik ben wel net als Ronaldo rechtsbenig.

  Ik wist niet met welke speler ik graag op de foto wilde, want er waren heel veel spelers heel aardig tegen me. Uiteindelijk hebben we gekeken welke speler in de rust, toen we de foto gingen maken, als eerste uit de kleedkamer kwam, en dat was Bas de Jager. Ik vond het wel leuk om met hem op de foto te kunnen.

  Ik heb de voorbespreking in de kleedkamer gehoord en ik voorspel dat de Welberg met 3-2 gaat winnen.