• Pupil van de week: Silver Rozeboom

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Silver Rozeboom. Ik ben 11 jaar oud en kom uit Steenbergen. Ik deel het huis met mijn broertje Jacky en mijn zus Lois. Mijn zus Gina is helaas overleden. Maar door de mooie ketting die Silver draagt is ze er altijd nog een beetje bij. Mijn ouders ken je misschien al wel: Bastiaan en Ellis Rozeboom. Veel mensen zullen hen kennen van Rozeboom Watersport. Wij hebben thuis een hond, 2 hamsters, 2 katten en 4 kippen als huisdieren.

  Ik zit in Bergen op Zoom op school, op de Driemaster. Ik zit in de groep van de Machinisten bij juf Marscha. Ik hou enorm van tekenen en lekker spelen op school. Ik vind begrijpend lezen niet zo heel erg leuk. En ik ben enorm geïnteresseerd in geschiedenis, dit doen we op school met Blink. Ik kan ook heel veel vertellen over de geschiedenis.

  In mijn vrije tijd kijk ik van alles en nog wat op You Tube. Ik heb niet echt een favoriet iets om te kijken. Ik vind veel dingen leuk. Ik heb zelf nog geen idee wat ik later zou willen worden op dit moment. Er is dus nog genoeg te ontdekken.

  Ik voetbal in de JO11 bij Sugan, Jeroen en Niek. Ik sta meestal in de aanval, maar ik voetbal nog maar een paar maandjes bij Welberg. Mijn rechterbeen is wel iets beter met voetballen. Ik ben fan van Feyenoord en ik vind meerdere spelers heel goed. Bijvoorbeeld Messi, Ronaldo, Ibrahimović, Piqué, Ederson of Kevin de Bruyne.

  Ik kan enorm smullen als er pannenkoeken op tafel staan! Met schelpdieren zoals mosselen, oesters of slakken maak je me minder blij. Daar houd ik niet van.

  Voor vanmiddag hoop ik op een 4-2 winst voor Welberg. Het wordt een spannende wedstrijd, want ze spelen tegen Steenbergen. Ik vond het interessant om in de kleedkamer mee te mogen luisteren naar de trainer. Hij vertelde wat hij wel en niet wilde aan het team. Daarna gingen de mannen zich omkleden en werd ik geïnterviewd. Bij de warming up vond ik het eerst wel een beetje raar, je staat dan ineens tussen al die mannen, maar ik heb lekker even mee kunnen doen. Met de scheidsrechter ben ik de pasjescontrole gaan uitvoeren en ik mocht de bal mee het veld op dragen. Daarna heb ik het eerste doelpunt gescoord!

  Het was een heerlijk zonnige middag en ik heb ervoor gekozen om met Dennis Luijks op de foto te gaan, omdat hij de spits is van Welberg en ook omdat hij mij hielp om het eerste doelpunt te scoren. Dat vond ik erg fijn.

  Ik heb in de rust geholpen om de lootjes te trekken in de kantine, kreeg een bal met alle namen van de spelers erop en nog een mooi oorkonde met mijn naam. Na een lekker snoepje en wat te drinken ben ik toen nog wat blijven kijken voor de 2e helft. Daarna ben ik met oma (die zo ontzettend lief was om vanmiddag met mij mee te gaan) lekker naar huis gegaan om over al mijn belevenissen te vertellen! Het is ontzettend leuk geweest om pupil van de week te mogen zijn.