• Wat doen die mensen de laatste tijd toch allemaal in die lichtmasten bij SC Welberg?

    Dat we LED veldverlichting hebben bij SC Welberg is ondertussen al bekend. Maar het goed afstellen van deze lampen is nog best een klus. We vonden het lichtbeeld nog niet ideaal, sommige plekken waren nu eenmaal lichter dan andere plekken op het veld.

    Door een verandering in werkwijzen en afstellen van de LED veldverlichting wordt dat nu aangepakt.

    Onlangs zijn de lampen op veld 1 verder naar beneden gericht. Vandaag is het zover dat doormiddel van vaste posities op het veld en een lichtplan elke LED lamp op de mast doormiddel van een laserpen wordt gericht naar een specifiek hoedje.

    Een tijdrovende klus maar uiteindelijk moet het resulteren in een verbeterd lichtbeeld en minder lichthinder voor de omgeving