• Pupil van de week: Levi de Herdt

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Levi de Herdt en zaterdag 7 mei 2022 was ik pupil van de week bij de wedstrijd SC Welberg 1 tegen Internos 1. Het was een zaterdag met een lekker zonnetje op het Zandbaantje.

  Ik zal mezelf eerst even voorstellen:

  Ik ben 10 jaar en woon samen met mijn ouders, Carolien en Elroy, en mijn broertje Gio in Steenbergen. Ik zou hier graag vertellen dat we ook een hond hebben, want die wil ik heel erg graag. Het lijkt me heerlijk om daar mee te kunnen knuffelen en spelen, maar mijn ouders willen dit helaas nog niet. Dat is wel jammer.

  Ik zit in groep 6B van Basisschool Gummares, in de klas van van juf Joyce en juf Eva. Ik vind gym op school heel erg leuk! Maar wat wel jammer is, is dat je op school ook huiswerk krijgt. Dat gaat van je speeltijd af thuis.

  Ik ben vaak met voetbal bezig, op tv kijk ik ook bijvoorbeeld veel voetbal. Het liefst naar programma's als Villa Oranje of ik kijk wedstrijden en samenvattingen terug. Ik ben zelf fan van Feyenoord en hoop daar ook zelf een keer te gaan voetballen. Bryan Linssen is wat mij betreft een hele goede voetballer.

  Bij SCW speel ik zelf in de JO10 met Erwin, Sven en Martijn als mijn trainers. Ik sta vaak op het middenveld of in de spitspositie en schiet het beste met rechts. Later zou ik ook heel graag profvoetballer willen worden en ik droom van plaatsen bij Feyenoord, PSG, Barcelona en natuurlijk het Nederlands Elftal!

  Mocht ik geen profvoetballer worden, dan wil ik graag kok worden. Dan weet ik alvast 1 ding zeker, macaroni zul je bij mij op de kaart niet vinden, daar houd ik echt niet van. Worteltjes zijn mijn absolute favoriet! Eigenlijk houd ik dus best wel van veel oranje dingen 😊 (Worteltjes, SCW, Nederlands Elftal).

  Ik heb ervoor gekozen om met Mitch Krens op de foto te gaan. Hij is een neef van mijn papa.

  In de bespreking in de kleedkamer hoorde ik al dat het een lastige wedstrijd zou gaan worden, mijn hoop op winst voor de Welberg bleek helaas onbereikbaar. Ik vond het erg interessant om eens mee te kijken hoe het allemaal ging. In de kleedkamer werd de aanvoerder zelfs eerst nog gemasseerd, de trainer vertelde hoe de wedstrijd het beste aangepakt kon worden en wat een verschil met mijn eigen team als het gaat om je omkleden in de kleedkamer!

  Na de bespreking zijn we begonnen aan de warming up. Samen met één van mijn eigen trainers stond ik nu op het veld de oefeningen te doen. Na de pasjescontrole met de scheidsrechter liep ik met alle spelers en de bal het veld op. Daar hebben we de tos gedaan en high fives en na het fluitsignaal heb ik het eerste doelpunt voor Welberg gescoord! De eerste helft mocht ik in de dug out zitten. In de rust heb ik in de kantine nog de lootjes getrokken, kreeg ik nog een aandenken aan deze middag en wat lekkers!

  Ik vind het heel leuk dat je het shirt van de pupil van de week ook mee naar huis mag nemen voor een week. Ik had gelijk al plannen wanneer ik dit wilde aantrekken.

  De volgende wedstrijd zal mijn teamgenoot Lyon Clarijs pupil van de week zijn.