• Nieuwe voorzitter per 1 november 2022!

    Zoektocht nieuwe voorzitter

    Eind seizoen 2019/2020, na het voltooien van zijn termijn, legde Gino Seesing zijn functie als voorzitter neer bij SC Welberg. Vanaf dat moment hebben Gidion Tunders en Emil Veldboer de functie gezamenlijk op interim basis vervuld. Tijdens de ALV in het seizoen 2021/2022 heeft Gino Seesing zich opnieuw verkiesbaar gesteld als bestuurslid van SC Welberg. In de periode daarna heeft het Algemeen Bestuur vooral een blik geworpen op de interne functies binnen het Algemeen Bestuur en wie welke functie voor zijn rekening wil gaan nemen. Hier is het volgende in besloten.

    Gino Seesing start na intern overleg per 1 november 2022 jl. als (bestuurs)voorzitter van SC Welberg. Daarbij zijn alle rollen binnen het Dagelijks Bestuur, voorzitter, secretaris en penningmeester weer vervuld.

    We kiezen wederom ervoor de functie vice-voorzitter opnieuw te introduceren. Gidion Tunders en Emil Veldboer krijgen beide per 1 november 2022 de functie van vice-voorzitter. De taken die bij het voorzitterschap horen worden onder het Dagelijks Bestuur verdeeld. Hierbij wordt gekeken naar ieder zijn interesse, kennis, connecties, tijd in de privé agenda en ontwikkelingen binnen de vereniging.

     

    De verdeling per 1 november 2022 is als volgt:

    Dagelijks bestuur

    Gino Seesing – (bestuurs)Voorzitter

    Gidion Tunders – Secretaris – Vice-voorzitter

    Emil Veldboer – Penningmeester – Vice-voorzitter

    Algemeen bestuur

    Gino Seesing – (bestuurs)Voorzitter

    Gidion Tunders – Secretaris – Vice-voorzitter – Onderhoudscommissie*

    Emil Veldboer – Penningmeester – Vice-voorzitter – Financiële commissie

    Loes Baselier – Kantinecommissie

    Rien Bartels – Kantinecommissie – Sponsorcommissie

    Jesse de Decker – Jeugdbestuur

    Peter van Giels – Seniorencommissie

    Genodigde AC – Activiteitencommissie

     

    *Voor de functie Onderhoudscommissie volgt een vacature.

    Mochten er naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen zijn, dan kunnen deze gestuurd worden naar secretaris@scwelberg of spreek op de vereniging 1 van de bovenstaande bestuursleden aan.

    Namens het Dagelijks en Algemeen Bestuur