• Oud papier ophaal groep zoekt uitbreiding

    Altijd al eens op de vuilnisauto mee willen rijden, jongens en meisjes, dan is dit je kans.

    Ben je 18 jaar en durf je de uitdaging aan om te helpen met de oud papier containers leeg te maken achter de vrachtauto, dan zoekt Sc Welberg, jou.

    Sc Welberg haalt 6 x per jaar op 1e maandag van de even maand, op Welberg en de Heen het oud papier op, de opbrengst van het oud papier gaan naar de pot om de kosten van ons jaarlijkse jeugdkamp voor ieder betaalbaar te houden.

    Ter versterking van de ophaalgroep zoeken we nieuwe-jonge krachten, ben jij dat. Wij laten je niet zomaar achter de wagen lopen, want een instructie bijeenkomst is verplicht te volgen, waarna je gecertificeerd en verzekerd bent om mee te lopen. Het meelopen gaat min of meer op toerbeurt afhankelijk van de inzet van de overige leden in de groep, je mag er van uit gaan dat je minimaal 2x per jaar ingezet kan worden. Lijkt het je leuk en sta je wel voor een nieuwe uitdaging, laat het ons weten via info@scwelberg.nl met naam, geb. datum en telefoonnummer. Dan nemen wij contact met je op. Een briefje met gegevens in de kantine afgeven mag ook.

    Coördinatie Oud Papiergroep, Namens bestuur Sc Welberg.