• Stage mogelijkheden bij SC Welberg

    Vele gingen je al voor, die hebben stagegelopen of doen dat nog bij Sc Welberg!

    Zoek je op korte of langere termijn een stage plaats, om te snuffelen of met ander doel, dan kan Sc Welberg mogelijk iets voor je betekenen.

    Vraag en aanbod is afhankelijk van je stage opdracht, periode en inzet uren, Sc Welberg is een gecertificeerd stagebedrijf. Meld je aan bij Gidion Tunders voor kantine en keukenwerk, en bij Jesse de Decker (Jeugdsecretaris) voor andere stage activiteiten.

    Het is ook mogelijk om een e-mail naar info@scwelberg.nl met vermelding van naam, geboorte datum, telefoonnummer, vermeld kort voor welke activiteit je ingezet zou willen worden en wat je stage opdracht vanuit school is. Mogen we je aanmelding tegemoetzien, wij nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprekje. 

    Algemeen Bestuur Sc Welberg