• Sc Welberg en hoofdtrainer Koos Kortland per direct uit elkaar

    Hoofdtrainer van het 1e elftal, Koos Kortland en het bestuur van Sc Welberg hebben vorige week besloten per direct de samenwerking te beëindigen. Tot het einde van het nu lopende seizoen zal Steenbergenaar Tim van der Ree voor de groep staan.

    In goed overleg met de spelersgroep hebben het bestuur van Sc Welberg en Koos Kortland besloten om de samenwerking per direct stop te zetten. Kortland stond sinds het begin van dit seizoen voor de groep, waarbij vooral in de voorbereiding de verwachtingen en resultaten lieten hopen dat er betere resultaten zouden worden behaald in de competitie. Helaas blijven die resultaten uit, en staat Sc Welberg met 0 behaalde punten stijf onderaan in de 4e klasse C.

    Met ingang van deze week zal Tim van der Ree, op dit moment trainer van V.V. Steenbergen O23 de trainingen gaan verzorgen. Daarnaast zal van der Ree ook tijdens de resterende competitiewedstrijden als trainer voor de groep staan.

    Het bestuur van Sc Welberg dankt Koos Kortland voor zijn inzet de afgelopen maanden en wenst hem veel succes toe in zijn verdere trainerscarrière, daarnaast wenst het bestuur nieuwkomer Tim van der Ree veel succes toe!

    (Geschreven door: Jesse de Decker)