• Pupil van de week: Loeka Kalf

  Hallo allemaal, Ik was op 4 maart Pupil van de Week bij de wedstrijd CS Wleberg 1 tegen the Gunners 1. Mijn naam is Loeka Kalf en ik ben 11 jaar. Het was een hele leuke dag, en ik heb veel dingen mogen mee doen.

  Ik woon sinds 7 jaar in Steenbergen, aan de Seringenlaan, samen met mijn ouders Ilona en Vincent, en mijn 3 oudere broers Lindo, Dylan, Joey. En natuurlijk niet te vergeten onze hond Guusje. Guusje is een Jack Russel van 6 jaar oud. Hij is voor ons heel lief, maar verdedigt ons heel goed tegen onbekenden. Ik hou van friet, wie niet, maar tomatensoep en rookworst vind ik echt niet lekker.

  Ik zit in groep 7B van de Gummarus, bij juf Marieke en meneer Iwan. Die vind ik allebei even leuk. Op school vind ik eigenlijk alle vakken wel leuk om te doen. Ik moest ook lang nadenken om iets te vinden dat ik minder leuk vind. Het leukste vind ik wel rekenen, en als ik dan echt iets moet kiezen vind ik begrijpend lezen het minst leuke.

  Ik kijk geen echte programma’s op TV, maar vooral naar YouTube. Kijken naar gamers vind ik het leukste. Ik ben een grote fan van Royalistic. Ik vind het vooral leuk om te kijken als hij Fortnite speelt, want dat speel ik zelf ook. Maar ook YouTuber Don vind ik erg leuk om te kijken.

  Zelf game ik ook, zoals gezegd Fortnite, maar ook Rocket League. Maar buiten spelen vind ik ook altijd wel leuk, vaak gaan we dan ook voetballen.

  Ik ben fan van Feyenoord en ik weet bijna zeker dat die dit jaar kampioen gaan worden. Jahanbakhsh is mijn favoriete speler van Feyenoord. Maar de beste voetballer ter wereld is Ronaldo, zo goed zou ik ook wel willen worden. Ik wil namelijk prof voetballer worden als ik groter ben.

  Ik speel in de JO-11, vaak sta ik daar op het middenveld. Maar verdedigen kan ik ook. Mijn trainers zijn Martijn, Sven en Erwin. En wij zijn vandaag kampioen geworden. Dat zal nog wel een keer gevierd gaan worden! Ik kan met 2 benen voetballen, met rechts heb ik het hardste schot, maar met links kan ik een mooiere bal geven. Misschien dat jullie mij al kennen, want ik heb in 2022 de penaltybokaal gewonnen, daar kwam mijn harde en mooie schot goed bij van pas. Ik ga nog hard oefenen om met allebei mijn benen hard én mooi te kunnen schieten.

  Ik heb een hele leuke dag gehad als Pupil van de Week. Ik mocht bij de teambespreking zijn in de kleerkamer, waar de opstelling en tactiek werd besproken. Daarna heb ik mee de warming up gedaan, zelfs het warmlopen van 2 rondjes rond een half veld. Daarna ben ik mee de keeper gaan inschieten. Aan het begin van de wedstrijd mocht ik de bal uitnemen en scoren in het doel van de tegenstander. En dat is gelukt. Ik hoopte dat dat een voorbeeld zou zijn voor het team, zodat ze zouden gaan winnen. Want ik had voorspeld dat het 2-1 voor SC Welberg zou worden. Tot de 77e minuut had het inderdaad nog 2-1 kunnen worden, maar helaas viel de score net andersom uit en werd het 1-2 voor the Gunners.

  Ik mocht op de foto met 1 van de spelers en ik heb gekozen om met Jacey Dihal op de foto te gaan omdat ik hem een hele goede speler vind.

  En na de eerste helft kreeg ik iets lekkers en wat te drinken en kreeg ik een bal met daarop alle namen van de spelers van SC Welberg 1, en een mooie oorkonde. En het shirt van de Pupil van de Week mag ik nog een hele week houden om aan iedereen te laten zien.