• Sc Welberg vind in Ad Straver nieuwe hoofdtrainer voor seizoen 2023-2024

  Het 1e elftal van Sc Welberg zal met ingang van het nieuwe seizoen, dat start medio augustus een nieuwe hoofdtrainer hebben. Het bestuur heeft in Ad Straver een nieuwe trainer vastgelegd.

  De huidige (interim) trainer Tim van der Ree heeft onlangs in overleg met het bestuur aangegeven niet de nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen te willen worden.

  Hierop is door het bestuur een zoektocht gestart naar een nieuwe geschikte hooftrainer voor het 1e elftal. Afgelopen woensdagavond kwam het tot een akkoord met Ad Straver, waarmee een trainer is aangetrokken met ruime ervaring in de Brabantse voetbalwereld.

  De 52-jarige Straver, woonachtig in Schijf is op dit moment interim-hoofdtrainer bij SVC in Standdaarbuiten dat uitkomt in de zondag 4e klasse B. Van 2015 t/m 2018 bekleedde hij de functie als hoofdtrainer ook al bij de club uit Standdaarbuiten.

  Daarnaast is hij op dit moment trainer bij Halsteren JO19-1, spelend op 4e Divisie niveau. In het verleden is hij onder meer assistent-trainer geweest van het 1e elftal van BSC uit Roosendaal en trainer van MOC’17 JO19-1 (op divisie niveau). Daarnaast bekleedde Ad Straver over de jaren heen diverse andere voetbal gerelateerde functies bij verschillende verenigingen.

  Het bestuur van Sc Welberg is blij met de komst van Ad Straver, en hoopt hiermee een verdere ontwikkelstap te gaan zetten met de jonge selectie die het 1e elftal kent

  De selectie voor aankomend seizoen krijgt intussen ook steeds meer vorm, een jong elftal waarin zeker potentie zit zal aan de start van het nieuwe seizoen de clubkleuren oranje-wit gaan hooghouden!

  Het bestuur wil Tim van de Ree via deze weg alvast bedanken voor zijn inzet de afgelopen maanden, en wenst Ad Straver veel succes toe met de functie als nieuwe hoofdtrainer van Sc Welberg.

  (Geschreven door: Jesse de Decker)