• Voetbalplaatsjesactie AH Achterberg start a.s. vrijdag

  Vanaf aanstaande vrijdag 20 oktober start de lokale voetbalplaatjes actie bij Albert Heijn Achterberg in Steenbergen.

   

  Vorige week woensdag heeft voorzitter Gino Seesing uit hande van Martin Achterberg het 1e exemplaar van het spaaralbum in ontvangst mogen nemen. Het is een prachtig boek geworden, waar het Algemeen Bestuur erg trots op is!

   

  Inmiddels zijn alle verzamelalbums op de club geleverd. De albums worden deze week en eventueel volgende week uitgereikt aan alle teams. Let op! Alleen voor diegene die een portretfoto heeft laten maken is een gepersonaliseerd verzamelalbum beschikbaar.

   

  Ben je niet op de foto geweest maar wil je toch graag meesparen? Je kan dan bij de servicebalie in de winkel een exemplaar ophalen. 

  Op naar een succesvolle Albert Heijn Achterberg voetbalplaatjesactie!