• Eindelijk was het dan weer zover: we konden weer van start gaan met de Pupil van de Week. Deze keer: Vince Nagelkerken 

   

  Hallo allemaal, 

   

  Ik ben Vince Nagelkerken, ik woon in Steenbergen en ben 10 jaar oud. Jullie kennen misschien mijn ouders wel, zij zijn ook al jaren betrokken bij het voetbalelftal van mijn zus, welke ook op de Welberg speelt. (Zoek ons maar eens op in je nieuwe fotoboek van de AH actie 😊) 

  Ik speel in de JO11 en krijg daar training van Michael, Willem en Pascal. Meestal sta ik rechtshalf qua positie. Ik ben natuurlijk een enorme voetbalfan! Mijn favoriete voetballer is MBappé en mijn favoriete club is Feyenoord. Later zou ik ook graag profvoetballer willen worden en ik zou dan graag in Rotterdam bij Feyenoord gaan spelen. 

  Naast voetbal doe ik graag aan basketbal. Ik beweeg graag en vind daarom gym op school ook het allerleukste om te doen. Bij nieuwsbegrip (begrijpend lezen) heb ik het op school wat minder naar mijn zin. Ik zit op de Gummarus in groep 7 bij juf Sandra en juf Rosalinda. 

  Verder vind ik het leuk om YouTube te kijken, ik zie dan graag filmpjes waar mensen door verlaten gebouwen gaan lopen en van alles ontdekken.  

  Ik vind verder frietjes heel lekker om te eten, maar als we spruitjes eten ben ik minder blij.  

  Er werd gevraagd naar mijn favoriete vakantie. Ik zoek het liefst naar een plaats met hoge golven, daar kun je lekker overheen gaan en ook kan ik dan heerlijk met mijn board in de zee! 

   

  Ik was pupil van de week bij de wedstrijd op 28 oktober, toen speelde SC Welberg 1 tegen DVO'60 1. Ik voorspelde die middag een uitslag van 3-2 voor Welberg. Mijn doelpunt zat er in ieder geval goed in. De eerste helft heb ik in de dug-out gezeten en natuurlijk heb ik meegedaan met de warming-up en met de wedstrijdbespreking. Wat worden daar een hoop dingen verteld! 

   

  Mocht je nu zelf binnenkort pupil mogen zijn: het is echt hartstikke leuk. Naast alles wat met voetbal te maken heeft mag je ook nog de lootjes in de kantine helpen trekken. (Wel probeert iedereen je stiekem te vertellen welke nummers ze hopen) en je krijgt nog wat lekkers na alle inspanning en een leuk aandenken! 

  Groetjes, Vince Nagelkerken 

  Bijna vergeten: de uitslag deze middag was uiteindelijk 0-0.