• Pupil van de Week: Jeremy Klaassen

  Pupil van de week: Sc Welberg - v.v De Fendert


  Hallo allemaal,

  Ik ben Jeremy Klaassen, ik woon in Welbergen en ben 11jaar oud. Ik speel in de JO11 en krijg daar training van Michael, Willem en Pascal. Zelf speel ik op de positie rechts back. Mijn favoriete speler van het 1ste is Djerrel Bax omdat hij goed kan aanvallen en ik hem een goede speler vind.

  Ik ben een enorme voetbalfan! Mijn favoriete voetballer is Santiago Giménez en mijn favoriete club is Feyenoord.
  Later zou ik ook graag bij de Koninklijke Marechaussee willen werken en dat ik daar dan leiding kan geven.

  Naast voetbal vind ik volleybal een leuke sport . Ik beweeg graag en vind daarom gym op school ook het allerleukste om te doen, bij de gym doe ik graag apenkooi of trefbal. Wat ik minder leuk vind om te doen op school is rekenen omdat ik dit af en toe moeilijk vind. Ik zit op de Gummarus in groep 7 bij juf Sandra en juf Tamara.

  Verder vind ik het leuk om het jeugdjournaal te kijken, zo blijf ik een beetje op de hoogte van alles. Dit kijk ik soms in de klas en anders gewoon thuis.

  Ik vind frietjes heel lekker om te eten als snack een viandel en als saus satésaus, maar als we aardappelpuree eten ben ik minder blij.

  Er werd gevraagd naar mijn favoriete vakantie. Ik ga het liefst naar Zeeland om daar dan lekker in de zee te spelen, om volleybal te spelen op het strand en om in het zand te spelen.

  Ik was pupil van de week bij de wedstrijd op 11 November , toen speelde SC Welberg 1 tegen De Fendert 1. Ik voorspelde die middag een uitslag van 0-5 voor De Fendert. Mijn doelpunt zat er in ieder geval goed in. De eerste helft heb ik in de dug-out gezeten en natuurlijk heb ik meegedaan met de warming-up en met de wedstrijdbespreking. Wat worden daar een hoop dingen verteld! De wedstrijd verliep niet hoe ik het had voorspeld want ze speelde gelijk met 2-2. (Gelukkig)

  Mocht je nu zelf binnenkort pupil mogen zijn: het is echt hartstikke leuk. Naast alles wat met voetbal te maken heeft mag je ook nog de lootjes in de kantine helpen trekken. (Wel probeert iedereen je stiekem te vertellen welke nummers ze hopen) en je krijgt nog wat lekkers na alle inspanning en een leuk aandenken!

  Groetjes, Jeremy Klaassen