• 1e elftal speelt a.s. zaterdag thuiswedstrijd tegen SC Stavenisse

  Afgelopen zaterdag stond voor het 1e elftal van Sc Welberg de uitwedstrijd naar NOAD’67 in Sint Philipsland op het programma. Ondanks de vele regen die de dagen voorafgaand en zelfs op de wedstrijddag zelf gevallen was werd de wedstrijd op voorhand niet afgelast, en dus reisde het 1e elftal van Sc Welberg af richting Sint Philipsland.

  Het elftal van trainer Ad Straver vertrok zaterdag toch enigszins met een twijfelachtig gevoel richting Sint Philipsland, want hoe kon het wedstrijdveld bij NOAD’67 na zoveel regen goed bespeelbaar zijn? Bij aankomst op het sportpark bleek al snel dat het veld er niet goed bij lag, en bij aanvang van de warming-up kwam de scheidsrechter al snel met de beslissing om het veld af te keuren waarmee beide ploegen net geheel omgekleed de kleedkamers weer konden gaan opzoeken. De wedstrijd tegen NOAD’67 staat nu ingepland voor aankomende dinsdagavond 28 november, aanvang 20:00 uur. Die wedstrijd zal gespeeld gaan worden op Sportpark ’t Zandbaantje, aangezien NOAD’67 niet beschikt over de benodigde lichtinstallatie op het wedstrijdveld.

   

  Zaterdag thuiswedstrijd tegen Sc Stavenisse

  Aankomende zaterdag, 25 november zal Sc Welberg een thuiswedstrijd spelen tegen Sc Stavenisse. Die ploeg verloor tot nu toe alle 8 gespeelde wedstrijden. Omdat het doelsaldo van Sc Stavenisse beter is dan dat van Lepelstraatse Boys dat eveneens alle wedstrijden verloor tot nu toe staat Stavenisse op plek 11 op de ranglijst.

  Het is Sc Welberg er dus alles aan gelegen om de wedstrijd tegen Sc Stavenisse te winnen, om zodoende de afstand met de onderste 3 plekken van de ranglijst te vergroten.

  Let op, De wedstrijd op Sportpark ’t Zandbaantje zal a.s. zaterdag al om 14:00 uur aanvangen! Scheidsrechter dhr. Timmers zal de wedstrijd in goede banen gaan lijden.